Utställare

60-årsjubileum Sveriges GP 1957, lördag 15 juli Råbelöv Slott

Fordon - Utställning

Om du är intresserad av att delta i vår utställning med ditt fordon så kontaktar du arrangören Här >>. Race/sportbilar, vanliga bilar, motorcyklar, lastbilar, bussar, mopeder etc, är alla välkomna till vår utställning under förutsättning att fordonet är av årsmodell 1957 eller tidigare. Arrangören förbehåller sig rätten att välja vilka fordon som blir godkända.

Fri entré

Vi vill gärna premiera att du, om möjligt, väljer ett fordon formgivet 1957 eller tidigare denna dag vilket ger dig fri entré till utställningen. Ev. sällskap ingår. Fri entré gäller även de som kommer med ett oanmält fordon -57 eller tidigare som blir godkänt vid insläppet.

Fordon - Entusiastparkering

Naturligtvis finns även en entusiastparkering utanför utställningsområdet för lite nyare fordon. De besökare som kommer med ett entusiastfordon (årsmodell -58 och senare) och parkerar på entusiastparkeringen får 50% rabatt på entréavgiften. Detta gäller fordonsägare och ev. sällskap. Arrangören förbehåller sig rätten att välja vilka fordon som blir godkända för entusiastparkeringen vid insläppet. Entusiastfordon behöver inte föranmäla.

Motorklubbar

Liksom tidigare event önskar vi skapa en tidsbubbla på själva jubileumsdagen, där vi blandar fullblodsracers med en stor flora av tidstypiska fordon på besöksparkeringen. Vill ni som klubb ha en klubbhörna är ni varmt välkomna att visa upp er. Dock ser vi att ni lämnar moderna rolluper och beachflaggor hemma just denna dag. Det är liksom inte 1950-tal. Vill ni däremot göra något trevligt tidsenligt inslag ser vi mer än gärna det!

Alla motorklubbar som är med och ställer ut i utställningsområdet har fri entré för max 5 personer.

Anmälan

Tag kontakt med vår ordförande, Jonas Bruzelius via E-post >>